Hoe 'vraag' je jouw bruidsmeisjes?

Voor veel vrouwen en meisjes een droom: eens een bruidsmeisje zijn op een huwelijk. Vriendinnen, nichtjes, zusjes; kies de mooiste én vooral degene die het meest belangrijk voor je is als bruidsmeisje(s)! En als je je keuze gemaakt hebt, hoe vraag je hen origineel om je bij te staan op deze bijzondere dag? TopTrouwen heeft die originele opties voor je!

Hoe vraag je je dierbaren of ze je bruidsmeisje willen zijn?

Wellicht is het een idee om alle meiden thuis of ergens op locatie uit te nodigen onder het mom van een gezellig etentje of drankje. Prepareer je benodigdheden en zorg dat ze niets doorhebben. Laat de dames tegelijkertijd de cadeautjes of kaartjes openmaken. Het kan ook zijn dat je de meiden persoonlijk wil vragen. Maak dan apart met hen een afspraak of stuur een leuke kaart op.

Meer lezen over de taken van bruidsmeisjes? Hier lees je het artikel over de taken van een bruidsmeisje.

Originele kaart

Op zoek naar een originele kaart? TopTrouwen heeft drie hippe ontwerpen voor je gemaakt. Met één druk op de knop kun je deze zelf uitprinten en op de achterkant eventueel een leuke persoonlijke boodschap schrijven.

TopTrouwenBridesmaid3TopTrouwenBridesmaid1TopTrouwenBridesmaid2

Kijk ook even in onze trouwshop voor originele en gepersonaliseerde trouwuitnodingen.

Andere speciale cadeautjes

Gepersonaliseerde drankfles

Vrouwen en wijn gaan altijd goed! Koop een fles wijn en verander het etiket in een eigen boodschap. Laat het ontwerp het meest op het originele etiket lijken. Een echte verassing gegarandeerd! Daarna kunnen jullie de fles zelf aanbreken om een feestje te vieren!

Gelukskoekjes

Hoe leuk is het om verrast te worden tijdens het eten? Een gelukskoekje met een boodschap, een cupcake met tekst of ringen. Super simpel om zelf te bakken én om lekker samen te eten! Vrouwen en chocolade is ook altijd een goede combi. Hoe leuk is het om je eigen wikkel te maken voor om een chocoladereep? Stel de meiden daarop de vraag of ze je bruidsmeisje willen zijn.

Een doosje vol bruiloftsplezier

Een zelfgemaakt doosje met inspiratie voor de bruiloft en natuurlijk dé vraag… Knip mooie plaatjes van jurken uit, de stijl van de bruiloft, mooie corsages, misschien zelfs wel wat verse bloemen. Wat sieraden of bijvoorbeeld een potje nagellak (voor ieder bruidsmeisje dezelfde kleur), zodat je ze al wat kan vertellen over hoe de bruiloft eruit gaat zien.Gerelateerde producten

Bekijk alle uitnodigingen-kaarten/trouw-uitnodigingen in de trouwshop


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met e-mail account

Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker