6 ideetjes die je bruiloft een stuk makkelijker maken

Soms moet je slim nadenken wanneer je geen handen meer over hebt om te werken. Deze zes ideetjes zullen jouw bruiloft een stuk makkelijker maken en ervoor zorgen dat je minder stress hebt. Dankzij deze tips heb jij op iedere vraag een antwoord.

Praat met stellen die getrouwd zijn

Door de praten met stellen die al getrouwd zijn is jou al een hoop leed bespaard. Zij weten precies welke dingen je wel of niet moet doen. Spreek dus eens een avondje af met een stel, neem je notitieblok mee en vraag ze het hemd van hun lijf! Ken je niemand? Meld je dan eens aan op een forum en spendeer je middag met topics lezen, je komt vast en zeker dingen tegen waar je nooit aan gedacht hebt.

Gebruik een duidelijke agenda

Schrijf voor alles een deadline op. Met deze planning tools kun je duidelijk zien hoeveel tijd je nog hebt voor ieder onderdeel, bijvoorbeeld de bloemen, locatie of jurk, hebt. Heel handig om deze gratis planning tool te gebruiken om deadlines in de gaten te houden. Zo krijg je geen lastminute problemen en stress meer en weet je wat je te doen staat. Als je je goed aan de planning houdt, zijn er geen zaken meer die mis gaan.

Lees artikelen, get inspired

Heb je veel vragen en weet je niet waar je het antwoord kan vinden? Struin het internet af met je vragen want er zijn over veel zaken al een artikel geschreven. Zo staat onze site bijvoorbeeld bol van de inspiratieblogs, veel gestelde vragen en tips

Maak een financiële planning

Geld is een grote zorgenpost voor veel mensen. Gebruik daarom een goede financiële planning en houd je daar ook echt aan. Mocht je niet goed gepland hebben maak dan een regel voor jezelf. Wanneer je bij een onderdeel teveel geld uitgeeft, gaat dat geld van een ander onderdeel af. Het is streng, maar scheelt je een heleboel stress. Ook dat houdt je allemaal exact binnen de perken met onze planning tools met budget beheer.

Maak geen ruzie

Heel belangrijk in periodes van stress en drukte; maak geen ruzie met je partner. Hij of zij doet ook zijn/haar best en reageer je frustratie daar niet op af. Het is veel leuker als jullie er samen proberen het beste van te maken, jullie gaan immer trouwen. Probeer voldoende met elkaar te blijven praten over elkaar verwachtingen en rol in het plannen van de bruiloft.

Stel een niet-vergeten-lijst op

Er zijn veel dingen die snel vergeten worden, bijvoorbeeld toiletvoorzieningen, kleine bedankjes of misschien wel de tafelkleden. Stel een lijst op met dingen waarvan jij denkt dat je die nog weleens zou kunnen vergeten. Bekijk op tijd of je de lijst helemaal geregeld hebt, wanneer je pas een dag van tevoren kijkt heb je er natuurlijk nog steeds niet zoveel aan.


Hoe waardeer je dit blog?   Stem nu

Gerelateerde producten

Bekijk alle uitnodigingen-kaarten/trouw-uitnodigingen in de trouwshop


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met e-mail account

Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker