De meest romantische bruiloftstaferelen

Op je bruiloft zullen er heel veel ahh-momenten zijn. Het is niet voor niets de dag waarop jij en je partner de liefde voor elkaar officieel laten vastleggen. In dit artikel lees je de meest romantische bruiloftstaferelen die jou, je partner en de gasten doen smelten. Pak je tissues er maar vast bij!

Wanneer je partner vertelt waarom hij/zij van je houdt

Misschien heb je een paar van deze dingen nog nooit gehoord, en nu vertelt hij het gewoon in het openbaar. Zo lief! Je zal je specialer dan ooit voelen wanneer je partner deze mooie woorden uitspreekt. Onthoud goed wat hij zegt, met deze woorden kun je een leven vooruit.

De openingsdans

Samen dansen is iets wat twee mensen het meest bij elkaar brengt. Je bent samen bezig met focussen op de danspasjes en omdat jullie samen dansen, moeten jullie ook samen werken. De lichamen luisteren naar elkaar en passen zich op elkaar aan. Een dans is dus heel romantisch en goed voor de relatie.

Huwelijksnacht

Deze nacht staat helemaal in het teken van jullie samen. Niemand die jullie stoort en jullie hebben alle tijd. Maak het extra romantisch met kaarsjes en mooie lingerie. Hier kun je bijvoorbeeld hele mooie sexy setjes vinden. Boek een hotelkamer met een bubbelbad en champagne. Een nacht als deze zullen jullie niet vaak meer beleven.

Trouwfoto’s maken

Ook hierbij geldt het weer, je moet samenwerken. Er is niets meer romantisch dan samenwerken. Al kan een photoshoot op het begin misschien wat ongemakkelijk aanvoelen, jullie gaan heel veel samen lachen. Wanneer je een goede fotograaf hebt zal hij ervoor zorgen dat jullie helemaal op jullie gemak zijn. Bekijk bijvoorbeeld hier eens naar een aantal goede fotografen.

Het ja-woord zeggen

Dit is natuurlijk het ultieme hoogtepunt van jullie relatie tot nu toe. Eindelijk is het officieel, jullie hebben allebei ja gezegd. Er komen waarschijnlijk tranen kijken bij dit moment, alle mensen van wie je houdt zijn aanwezig en waarschijnlijk ook ontroerd. Jullie zijn nu getrouwd, en hebben nog een heel mooi leven voor jullie.

De volgende dag

Het is nu allemaal achter de rug, jullie zijn getrouwd en het feest is voorbij. Maar eigenlijk begint het feest nu pas. De hele dag zijn jullie in de weer met het lezen van het gastenboek. Vaak zullen jullie lezen hoe blij iedereen is dat jullie nu getrouwd zijn. Ook ga je de cadeaus openen, hier zitten ook hele romantische dingen bij waar jullie nog lang plezier van zullen hebben.

Verrassingen

Wat dit is, weet jij nog niet. Misschien heeft je partner wel een hele romantische verrassing klaarstaan tijdens de bruiloft. Dat is natuurlijk heel erg romantisch wanneer je dit niet aan ziet komen. Het kan ook zo zijn dat jij zelf al een mooie verrassing hebt bedacht voor jou partner. Geven is misschien nog wel leuker dan nemen!

Romantische muziek

Muziek is iets heel bijzonders dat veel met mensen doet. Heb je in de playlist wel genoeg romantische nummers staan? Hierbij creëer je meteen een hele romantische sfeer waardoor eigenlijk je hele bruiloft een groot romantisch geheel is. Je zal door de muziek meer behoefte hebben om je partner wat kusjes te geven en zijn hand vast te houden. Als dat niet romantisch is…Gerelateerde producten

Bekijk alle decoraties/lopers in de trouwshop


Wachtwoord vergeten?

----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker