Schattige alternatieven voor geboortekaartjes

Er is niets leuker dan het ontvangen van een geboortekaartje. Het brengt mooi nieuws en is handig om op te hangen. Er zijn tegenwoordig alleen zoveel meer opties dan alleen het verzenden van een lief kaartje. Wil jij het dus origineel aanpakken? Dit zijn de meest schattige alternatieven voor het verzenden van een geboortekaartje.

Message in a bottle

Het krijgen van flessenpost is erg leuk. Je verstuurt namelijk alsnog gewoon een lief kaartje. De ontvanger moet er alleen net even wat meer moeite voor doen om het blijde nieuws te lezen. Een hele originele manier van het versturen van een kaartje.

Het nieuws van de dag

De geboorte van jullie kindje is voor jullie en jullie naasten natuurlijk de grootste gebeurtenis van die dag. Maak een leuke krant met op de voorpagina het blijde nieuws. Op diverse sites kun je gemakkelijk zelf kranten ontwerpen. Dat is nog eens leuk nieuws om op de deurmat te vinden.

Shirt met tekst

Een heel klein shirtje kun je eenvoudig bestellen of kopen in een winkel. Hierop laat je de naam en de geboorte informatie drukken. Ook leuk om een shirtje met een zuignap te kopen, dan kan de ontvanger het gewoon ophangen alsof het een echt kaartje is.

Houten plankje

Je kan de geboorte informatie ook laten graveren op een houten plankje. Dit heeft hetzelfde idee als een kaartje, maar dan net wat luxer en mooier. Dit is ook heel leuk om zelf te bewaren, misschien kun je het zelfs in het groot voor de deur ophangen.

Knutselen

Je kunt ook een aantal kubussen of huisjes met daarop de informatie opsturen. Deze stuur je dan plat in een enveloppe op, zodat de ontvanger dit zelf in elkaar moet zetten. Wanneer dit gebeurd is, is dan eindelijk de boodschap duidelijk: een kindje!

Voor de lange afstanden

Woon je in het buitenland, of heb je familie in het buitenland wonen? Dan is de goedkoopste optie vaak gewoon een digitaal kaartje versturen. Dit is misschien wat minder persoonlijk, maar de boodschap komt wel op tijd aan. Dit duurt nog niet eens één seconde voor de ontvanger de boodschap kan lezen.

Vertel het met muziek

Inmiddels is deze optie misschien al wat verouderd, maar dat maakt het niet minder leuk. Brandt een CD met daarop leuke liedjes over kindjes of een lied met de naam van je kindje erop. Dit kun je gemakkelijk via de post versturen. Kies je liever voor een modernere optie? Dan kun je een leuke USB-stick of een SD-kaart verzenden.

Knuffelig

Het shirtje dat hierboven omschreven staat kun je ook bij een knuffeltje aantrekken. Dat is echt heel erg schattig, roze of blauw maakt meteen duidelijk of het om een jongen of een meisje gaat.

Kijk in onze webshop voor originele en betaalbare benodigdheden en cadeautjes voor geboortes.

Baby  Kinderen  Mama  Zwanger  


Gerelateerde producten

Bekijk alle baby-en-geboorte/geboorte-kaartjes in de trouwshop


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met e-mail account

Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker