Zo regel je de mooiste trouwauto

Veel koppels vinden het uitzoeken van de trouwauto een van de leukste dingen aan hun huwelijk. Het is natuurlijk ook wel heel erg gaaf, voor één dag mogen jullie in jullie droomauto rijden. De mannen kiezen vaak de trouwauto uit, maar er zijn ook veel vrouwen die dol zijn op auto’s. Er zijn enorm veel bedrijven die hun best doen om voor jullie de mooiste trouwauto te regelen. Helaas gaat er ook regelmatig wat mis of komen er valse beloften uit een samenwerking voort. Met deze handige tips regelen jullie de mooiste trouwauto.

Omgaan met een breed aanbod

Het aanbod in trouwauto’s is enorm groot. Er zijn zoveel mogelijkheden, van een supermoderne BMW tot een vintage kever. Stiekem weten jullie wel wat jullie willen. Het kan handig zijn om voordat jullie op pad gaan, eens samen te zitten. Welke auto’s willen jullie zeker te weten wel en welke absoluut niet? Zo weet je al van elkaar welke auto’s je af kunt strepen en dan scheelt heel veel tijd. Verder kunnen jullie iedere keer dat je een auto tegenkomt die jullie mooi vinden een foto maken of de naam opschrijven. 

Neem ook eens een kijkje in onze bedrijvengids. Hier vind je veel goede bedrijven die jullie kunnen helpen aan een goede en mooie trouwauto.

Een andere tip is om te kijken naar de stijl van jullie bruiloft. Wanneer jullie trouwen in een hippie thema en alles lekker losjes doen, dan is het veel leuker om bijvoorbeeld een Volkswagenbusje als trouwauto te nemen. Een moodboard kan hierbij helpen, om inspiratie op te doen. Vraag ook eens na bij de verhuurder of hij foto’s heeft van koppels die deze trouwauto al gehuurd hebben.

Let op te mooie aanbiedingen

Verhuurders hebben er een handje van om jullie afspraak af te zeggen wanneer er een ander koppel met een beter aanbod komt. Vaak bellen ze dan met de mededeling dat er iets kapot gegaan is en dat er nog wel een andere auto beschikbaar is. Dit kan natuurlijk gebeuren, zeker met Oldtimers, maar regelmatig wordt dit als een smoes gebruikt. Hoe je dit kunt voorkomen? Dat is lastig, maar vertel de verhuurder dat je dit gehoord hebt en vraag hem of hij dit bij jullie niet wil doen. De kans is groot dat hij het dan niet bij jullie probeert.

En zoals bij veel aanbiedingen, sommigen zijn gewoon te mooi om waar te zijn. Trap er in jullie enthousiasme niet in en kijk gewoon verder. Meestal helpt het om te vertellen hoe jullie erover denken, eerlijk te zeggen dat je het niet helemaal vertrouwt.

Probeer ook altijd persoonlijk in contact te komen met de verhuurder en stel een contract op. Lees dit contract ook goed door, want de auto die jullie huren kost erg veel geld. Wanneer er iets kapot gaat moeten jullie wel verzekerd zijn. Let ook op of er wel een chauffeur bij zit. Veel koppels gaan ervan uit dat dit zo is, terwijl er genoeg bedrijven zijn die auto’s verhuren zonder een chauffeur. Wanneer je zelf wil rijden is dit natuurlijk geen enkel probleem.

Hebben jullie de droomauto al gevonden? Zo versieren jullie zelf de trouwauto in drie simpele stappen.Gerelateerde producten

Bekijk alle decoraties/autoversieringen in de trouwshop


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met e-mail account

Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker