Charisma Schoonheidssalon

0 ervaringen

Contact

Schoonheidssalon Charisma, "voor uiterlijke verzorging en innerlijke rust", Eikenlaan 24 te Vught, tel. nr. 073-6578416. Gediplomeerd schoonheidsspecialist aangesloten bij de ANBOS.
In de schoonheidssalon wordt gewerkt met de exclusieve professionele verzorgingslijn van Bruno Vassari uit Barcelona, die is gebaseerd op natuurlijke – dierproefvrije – producten.
Cadeaubonnen zijn te verkrijgen voor elk bedrag of voor elk type behandeling. Ook cadeaubonnen van de ANBOS kunnen hier worden ingeleverd.

Uw adres voor: gelaatsbehandeling, gezichtsbehandeling, schoonheidsbehandeling, ontharen, harsen, waxen, brazilian wax, epileren, wenkbrauwen modelleren, wimpers verven, bindweefselmassage, massage, huidadvies, huidverbetering, huidverzorging, peeling, ontspannen, verwennen, uiterlijke verzorging.

De huid vertelt uw verhaal, dus start ik elke behandeling met het ‘lezen’ van uw huid. Door de juiste behandeling, persoonlijke aandacht en het gebruik van kwaliteitsproducten, komt u helemaal tot rust. Na afloop van de behandeling, is uw huid ook weer in optimale conditie en dat is belangrijk, want uw huid is immers uw visitekaartje naar buiten toe. Ik help u daar graag bij! Ook door het geven van informatie en tips over hoe u zelf uw huid kunt verzorgen en welke producten u daarbij kunt gebruiken.
Gespecialiseerd in Huidverbeteringsmassage, d.m.v. Bindweefsel- & Pincements-massage. Een combinatie van 2 verschillende technieken, die de celvernieuwing activeert. Uiteindelijke resultaat is dat de huid steviger en strakker is geworden, waardoor u er stralender uitziet!

Foto's

Tarieven

Video's

Openingstijden en contact

maandag
-
dinsdag
-
woensdag
-
donderdag
-
vrijdag
-
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Eikenlaan 24
5263 GN Vught
Noord-Brabant, Nederland
Tel: 073-6578416
Fax:
KVK-nummer: 17142464

Beautysalon in de buurt van Vught


Alle trouwbedrijven in Vught » Schrijf een ervaring
Ervaringen met Charisma Schoonheidssalon Waardering - van maximaal 10 op basis van 0 ervaringen.




Andere bruidsparen lezen ook