The Beautiful Bride Company

0 ervaringen

Contact

The Beautiful Bride Company verzorgt graag op professionele en persoonlijke wijze jouw bruidskapsel en bruidsvisagie op één van de mooiste dagen van jouw leven.

The Beautiful Bride Company is wederom genomineerd voor de Dutch Wedding Awards. Wij werken door heel Nederland en Belgie en verzorgen graag op professionele en persoonlijke wijze jouw bruidskapsel en bruidsvisagie op één van de mooiste dagen van jouw leven.

Hoge kwaliteit

The Beautiful Bride Company staat voor het leveren van een zeer hoge kwaliteit. Wij vinden het een eer een bijdrage te mogen leveren aan jouw trouwdag. Wij doen er alles aan om jou te laten stralen! Wij vinden het niet alleen van belang dat dit met zoveel mogelijk deskundigheid tot stand gebracht wordt, maar ook dat jij je op je gemak voelt en echt kunt genieten van onze zorg. Voor ons draait het op jouw trouwdag om jou! Onze kwaliteit is op 12 november jl. wederom bevestigd met de nominatie voor Dutch Wedding Awards voor de beste haarstylist/visagist!

De stylisten die werken voor The Beautiful Bride Company hebben allen ruime ervaring op het gebied van bruidsstyling. Naast hun werk als bruidsstylisten doen zij allerlei opdrachten op het gebied van haarstyling en visagie voor fotoshoots, televisie, film, musicals en tijdschriften.

The Beautiful Bride Company zorgt er voor dat jij de mooiste bruid bent!

Keurmerk Trouwen

The Beautiful Bride company heeft het Keurmerk Trouwen van de Nederlandse Trouw Branche organisatie (NTBO) gekregen. De geconstateerde werkwijze en gehanteerde voorwaarden zijn in overeenstemming met de door de NTBO opgestelde kwaliteits- en gedragsnormen.

Webshop bruidsaccessoires

Op onze website kan je ook terecht voor prachtige bruidsaccessoires voor in je haar. Ook verkopen wij unieke kousenbanden en andere mooie accessoires.

Meer informatie

Wil je meer informatie dan kun je terecht op onze website of kun je ons geheel vrijblijvend bellen.

Foto's

Tarieven

Openingstijden en contact

maandag
-
dinsdag
-
woensdag
-
donderdag
-
vrijdag
Op afspraak
zaterdag
Op afspraak
zondag
Op afspraak

J.P. Coenlaan 20
3131 NJ Vlaardingen
Zuid-Holland, Nederland
Tel: +31 (0)10 4340524
Fax:
KVK-nummer: 24427207

Kapsalon in de buurt van Vlaardingen


Alle trouwbedrijven in Vlaardingen » Schrijf een ervaring
Ervaringen met The Beautiful Bride Company Waardering - van maximaal 10 op basis van 0 ervaringen.




Andere bruidsparen lezen ook