Studio Enya

1 ervaringen

Contact

Mag ik jouw bruidstyliste zijn?

Lieve aanstaande bruid, Ik zou heel graag jouw bruidsstyliste willen zijn. Waarom? Als professioneel bruidsstyliste met ruim 14 jaar ervaring kan ik jou veranderen in een prachtige bruid! Met veel overgave geef ik je een gepast advies en zorg ik ervoor dat jij je op je gemak voelt.

Ik blijf ieder jaar op de hoogte van de laatste trends en volg ik diverse internationale masterclasses voor make-up en bruidskapsels om jou te kunnen voorzien van vele looks en prachtige bruidskapsels. In een kennismakingsgesprek bespreken we samen wat jouw wensen zijn en hoe ik te werk ga. Al benieuwd?

Voorbereiding

Wil jij je proefconsult samen laten vallen met het zoeken naar een trouwjurk en accessoires in Rotterdam-centrum? Dat kan vanaf 29 februari 2020. Boek je tijdig je proefdag in? Ik boek één klant per dag in om jou de volle aandacht te kunnen geven en stand-by te zijn om je een touch-up te geven.

Trouwdag

Op de trouwdag zelf kom ik op het gewenste tijdstip bij jou thuis of op een ander locatie om je bruidsmake-up en kapsel en eventueel dat van de andere gasten verzorgen. Ik zou het in ieder geval erg leuk vinden om met jou kennis te maken en jouw bruidsstyliste te zijn! Ik wens je heel veel succes met de voorbereidingen en hopelijk tot gauw!

Liefs, Anita Hoes Enya
Bruidsstyliste | Visagie | Hairstudio

Foto's

Tarieven

Openingstijden en contact

maandag
-
dinsdag
-
woensdag
-
donderdag
-
vrijdag
-
zaterdag
-
zondag
-

Schiedamsedijk 3
3011 BN Rotterdam
Zuid-Holland, Nederland
Tel: 06-48701611
Fax:
KVK-nummer: 54810221

Kapsalon in de buurt van Rotterdam


Alle trouwbedrijven in Rotterdam » Schrijf een ervaring
Ervaringen met Studio Enya Waardering 10 van maximaal 10 op basis van 1 ervaringen.

Lees alle 1 ervaringen




Andere bruidsparen lezen ook