Waarom ijs op je bruiloft het beste idee ooit is

Ben jij dol op toetjes en dan voornamelijk ijs? Dan moet je zeker ijs op je bruiloft serveren. Dit kan op diverse manieren, van een ijskar tot een ijsbuffet. Je kan zelfs een bruidstaart maken van ijs! Het serveren van deze koude zoetigheid is daarom ook echt een musthave op iedere bruiloft. Maar wat maakt ijs op de bruiloft nou zo leuk?

Al die smaken

Wil je graag creatief aan de gang op je bruiloft en toch een lekker diner serveren waarbij mensen zelf smaken mogen kiezen? Dan is ijs de oplossing. Er zijn eindeloos veel smaken in ijs en iedereen lust het. Niet alleen voor kinderen is ijs geweldig, volwassenen zijn er natuurlijk ook dol op. Met al die smaken weet je zeker dat er voor iedereen wel een smaak bij zit.

Het is goed voor je keel

Na al het gefeest waarbij je waarschijnlijk hard hebt meegezongen, loop je risico dat je een pijnlijke keel krijgt. IJs is goed voor je keel en zorgt ervoor dat de pijn minder wordt. Dus, zelfs wanneer je in de winter trouwt zou je juist ijs moeten serveren. Mensen met keelpijn kunnen dan ijs nemen om ervoor te zorgen dat de keel wat verzacht wordt.

Heerlijke verkoeling tijdens een zomerse bruiloft

Wanneer je gaat trouwen in de zomer kun je ijs echt niet laten ontbreken. Mensen hebben het waarschijnlijk heel erg warm en een verkoelend drankje is dan niet genoeg. Zorg daarom dat je voldoende ijs hebt om de mensen af te koelen. Dit kunnen natuurlijk heerlijke waterijsjes zijn, maar ook Italiaanse ijsbolletjes zijn ontzettend lekker.

Het ziet er ook nog eens leuk uit

Naast al die overheerlijke smaken heeft ijs ook nog eens superleuke kleurtjes. Wanneer je een hele chique bruiloft wil kun je variëren met wat rustige kleuren als wit, bruin of crème. Wanneer je een kleurrijke bruiloft wil kun je juist weer alleen voor de felle kleuren als rood en groen gaan. Wat het ook wordt, het zal hoe dan ook heerlijk smaken.

Toppings

Met die heerlijke bolletjes ijs en verschillende smaken en kleuren, kun je ook helemaal losgaan met de toppings. Chocolade, sauzen, nootjes, you name it! Ook kun je het ijs serveren met wafels of pannenkoeken. Maak bijvoorbeeld een leuke ijskar waarbij de gasten zelf de smaak en de toppings kunnen gaan kiezen.

Meer lezen over eten op de bruiloft? Hier lees je een aantal dingen die je beter kunt laten wanneer je de catering aan het regelen bent.







Gerelateerde producten

Bekijk alle gastenboeken in de trouwshop






Wachtwoord vergeten?

----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker