Zo ga je om met kledingissues voor de bruiloft

Jij en je partner hebben een hoop verschillende ideeën over de kleding die jullie gaan dragen op de bruiloft. Hij vindt dat zwart een chique kleur is, terwijl jij liever zoveel mogelijk kleuren wil dragen. Dit meningsverschil kan knap lastig zijn wanneer jullie opzoek zijn naar een dresscode. Weten hoe je ermee om kunt gaan? Dit artikel kan jou erbij helpen.

Accepteer elkaars wensen

Ga allereerst eens na hoe jij je zou voelen wanneer je partner je zou verbieden om een bepaalde jurk te dragen. Dat is natuurlijk echt niet prettig. Wanneer jouw partner dus een bepaalde kleur of kledingstuk wil dragen op de bruiloft kun je het dus beter accepteren. Mocht je het er echt niet mee eens zijn, dan kun je er altijd nog over praten, maar onthoudt wel dat je wel respect moet blijven houden voor elkaars wensen.

Vind de juiste middenweg

Het vinden van een middenweg kan vaak behoorlijk moeilijk zijn, zeker wanneer jullie allebei koppig zijn. Probeer daarom eens samen te gaan zitten en te bedenken hoe jullie beide wensen kunnen combineren zodat het er alsnog goed uitziet. Wanneer jouw partner bijvoorbeeld helemaal in het zwart gekleed wil, kies er dan voor om wel een lichte tint toevoegen, bijvoorbeeld een witte stropdas. En onthoud: concessies maken is een essentieel onderdeel van iedere relatie.

Geef suggesties

Het is heel makkelijk om kritiek te geven op de keuzes van een ander. Zoals hierboven al omschreven staat zou je altijd respect moeten houden voor elkaar. Ook wanneer je kritiek geeft is dit heel belangrijk, zorg daarom dat je bij alles wat je op de outfit van de ander aan te merken hebt ook een suggestie geeft.

Wees altijd eerlijk

Ook wanneer je je juist niets durft zeggen over de outfit van je partner kun je maar beter wel eerlijk zijn. Vertel dat je het niet ziet zitten dat hij of zij deze kleding aan wil trekken. Misschien valt zijn of haar reactie juist reuze mee is wordt jouw mening gewaardeerd. Ook hierin is het dus ontzettend belangrijk om met elkaar te praten.

Haal de weddingplanner erbij

Het kan behoorlijk vervelend zijn wanneer jullie er samen niet uitkomen. Daarom heb je gelukkig een weddingplanner, die kan jullie even uit de roes halen waar jullie inzitten en zijn of haar objectieve blik met jullie delen. Dit kan heel verhelderend zijn voor allebei. Een derde partij erbij is dus zeker aan te raden wanneer je er even niet meer uitkomt.

Lig jij ’s nachts ook wakker van de stress? Dit zijn een aantal goede tips om toch lekker te slapen.Gerelateerde producten

Bekijk alle bruidegom-en-bruidsjonkers in de trouwshop


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met e-mail account

Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker