Deze weddingtrends kun je de komende tijd verwachten

Het is bijna weer zover: het trouwseizoen komt er weer aan. Om helemaal up to date dit seizoen in te gaan is het leuk om eens te kijken welke trends we de komende tijd kunnen gaan verwachten. En dat zijn en aantal hele toffe en opmerkelijke trends die je zeker niet aan je voorbij kan laten gaan.

Trend 1: Nagels

Een simpel laagje nagellak is er komend seizoen niet bij. Verwacht wordt dat je zeker een bezoekje moet brengen aan de manicure voor je gaat trouwen. Je kan alle kanten op met je nagels, van een simpele Franse manicure tot een artistieke print op je nagels. Waarom dit zo belangrijk is? Je hand zal vaak op de foto staan aangezien iedereen jouw trouwring wil zien.

Trend 2: Haarband

In plaats van een opvallende ketting is dit jaar de haarband weer terug van weggeweest. Vooral de rustige variant met mooie witte bloemen zie je veel terug bij designers. En dit is heel begrijpelijk. De haarbanden zijn makkelijk te combineren met een bruidskapsel. Wanneer je je haren opsteekt zal je er geweldig uitzien met een haarband.

Trend 3: 3D in de jurken

Een basic trouwjurk deed het de afgelopen jaren al erg goed maar de less is more trend begint nu een beetje te verdwijnen. De basis blijft nog steeds een rustige jurk maar nu met wat 3D-effecten zoals bloemen of parels. Het ziet er heel klassiek uit en is aan te raden bij zowel formele als informele bruiloften.

Trend 4: Eetbare bloemen

Dat bloemen steeds meer terugkomen in eten is in dit geval een hele mooie ontwikkeling. In taarten en toetjes zijn bloemetjes tegenwoordig eerder regel dan uitzonderingen. Nu is het aan jou om deze trend een om te draaien. Zo kun je jouw bruidsboeket een beetje opleuken met framboosjes of appels erin.

Trend 5: Blauw

Blauw is zeker een modekleur de komende zomer. Mooi diepblauw of juist wat lichter blauw, in zowel jurken als in het decor komt deze kleur vaak terug. Het is mooi te combineren met zowel zwart als wit en je bent een originele bruid wanneer je kiest voor een blauwe trouwjurk. Vind je dit iets te extreem? Dan kun je ook kiezen voor blauwe details, bijvoorbeeld in de ceintuur of in je sieraden. Misschien kun je een paar mooie blauwe pumps vinden.

Wacht met het plannen van je bruiloft! Misschien maak jij een van deze fouten.


Hoe waardeer je dit blog?   Stem nu

Gerelateerde producten

Bekijk alle accessoires in de trouwshop


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met e-mail account

Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker