Een witte of ivoren trouwjurk: wat is het verschil?

In wit en ivoor zit weinig verschil, maar het maakt je look toch compleet anders. Het kan daarom best pittig zijn om de juiste kleur te kiezen. Het verschil is dan toch ineens veel groter dan je denkt. Om ervoor te zorgen dat jij een juiste keuze maakt zijn dit de afweging die je kunt maken wanneer je je afvraagt of je voor een witte of ivoren trouwjurk moet gaan.

Waarom wit

Een witte jurk toont onschuldigheid en wees nou eerlijk dat hoort wel echt bij een trouwjurk. Daarnaast ziet het er ontzettend fris uit. Een witte jurk is jeugdig en zo zal je je ook voelen wanneer je een witte jurk draagt. Een witte jurk kun je dragen tijdens een winterse bruiloft of een zomerse bruiloft. Bij beide seizoenen is deze jurk uitermate geschikt.

Bij wie het mooi staat

Wanneer je een gouden of donkere huidskleur hebt staat een witte jurk erg mooi. Wanneer je juist een hele bleke of gelige huidskleur hebt, is wit niet aan te raden. Je zal dan nog geliger of bleker lijken.

Waarom ivoor

Geloof het of niet, maar ivoor is een stuk formeler dan wit. Het ziet er vaak duurder en exclusiever uit door de kleur. Daarnaast zijn ivoren jurken vaak een beetje glanzend wat het effect nog meer versterkt. Een ivoren jurk is dan ook een stuk luxer en je zal je er zelfverzekerd in voelen.

Bij wie staat ivoor mooi

Ivoor staat eigenlijk bij iedereen prachtig. Welke huidskleur je ook hebt, deze jurk past bij iedere teint. Het maakt alles een stuk warmer dan wit, dat soms wat koel kan over komen. Ivoor is dan ook een echte aanrader voor iedereen.

Heb je de keuze gemaakt? Kijk dan eens naar deze checklist voor je trouwjurk.


Hoe waardeer je dit blog?   Stem nu

Gerelateerde producten

Bekijk alle kleding/jurken/trouwjurken in de trouwshop


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met e-mail account

Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker