Hoe vraag ik gasten om een kado voor mijn bruiloft?

Of het nou om een grootse of een intieme bruiloft gaat: op jullie trouwdag krijgen jullie kado’s van de gasten. Het liefste ontvang je originele en persoonlijke kado’s waar jullie echt wat aan hebben. In dit artikel leggen we daarom uit hoe je gasten om een kado kan vragen voor jullie bruiloft.

Er zijn verschillende manieren waarop jullie gasten om een kado kunnen vragen voor de bruiloft. Het geven van een cadeautip is niet alleen handig voor jullie, maar ook voor de gevers. Je ontvangt geen kado’s die je eigenlijk helemaal niet leuk vindt en de gasten weten zeker dat zij iets geven wat op prijs wordt gesteld.

Cadeautip uitnodiging

De eerste optie is om een cadeautip te vermelden op de uitnodiging van de grote dag. Ontvangen jullie het liefste een envelop met geld? Ga dan voor een leuke tekst om de boodschap subtiel over te brengen. Of kies voor een plaatje van een envelop of een spaarvarken om de boodschap te verduidelijken.

Hieronder een aantal voorbeelden van teksten die jullie op de kaart kunnen vermelden:

Mocht u ons met iets leuks willen verrassen, 
hopen wij dat het in een envelopje zal passen.

Komt de gedachte aan een cadeautje bij je op,
stop het dan in een envelop

Geschenkjes zijn welkom, bloemen meer dan fijn,
Maar een envelopje zou pas echt een duwtje in de rug zijn!

We hebben al veel potten en pannen,
maar nog duizend en één plannen.
Mocht u ons met iets willen verrassen,
dan hopen wij dat het in een envelopje zal passen.

Bron: startpagina 

Met deze teksten is het voor de gasten meteen duidelijk wat jullie willen. Geef vervolgens aan waar jullie het geld aan willen besteden. Misschien betalen jullie er de huwelijksreis van of sparen jullie voor nieuw meubilair. De gasten weten zo ook dat het geld niet verdwijnt op een spaarrekening.

Online kadolijst 

Een andere optie is om te verwijzen naar een online kadolijst die jullie samen hebben opgesteld. Via onze website kan je gemakkelijk een kadolijst samenstellen. Je krijgt een unieke link die je kan opnemen in de uitnodiging. Gasten loggen in op de lijst en zien vervolgens welk kado zij kunnen geven. Hierdoor weet je ook zeker dat je de kado’s niet dubbel krijgt. Hier lees je meer over de voordelen van het opstellen van een kadolijst.

In onze online kadolijst voeg je gemakkelijk kado’s toe. Geef het item een naam en voeg eventueel een foto en een beschrijving toe. De gasten ontvangen de kadolijst ook in hun inbox door bij stap drie het e-mailadres in te voeren. Heb je ook een gastenlijst bij TopTrouwen aangemaakt? Dan kan je deze twee systemen gemakkelijk koppelen! Zo heb je meer tijd voor de organisatie van de grote dag.

Weet je nog niet goed wat je moet vragen? Laat je dan inspireren door onze kadolijst suggesties. Deze vind je in de kadolijst tool. Op zoek naar meer inspiratie en tips? Lees ook dit artikel over de beste huwelijkskado’s of kijk eens naar deze tips bij het samenstellen van je verlanglijstje.


Gerelateerde producten

Bekijk alle bedankjes-en-cadeaus in de trouwshop


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met e-mail account

Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker