De mooiste, duurste en meest bizarre trouwlocaties ter wereld

Hebben jullie grootste plannen voor de grote dag? Elkaar het ja-woord geven ergens hoog in de bergen of de geloftes uitspreken op een tropisch eiland?  Wij hebben een selectie gemaakt van de mooiste, duurste en meest bizarre trouwlocaties ter wereld. Genoeg inspiratie om de locatie voor jouw droombruiloft te bepalen. 

Deze locaties lijken misschien niet allemaal even toegankelijk, maar dat zijn ze wel. Voor sommige locaties moet je wel flink in de buidel tasten. Dat is misschien niet voor jullie weggelegd, maar inspirerend is het zeker. We trappen af met één van de duurste locatie ter wereld. 

Little Palm Island Resort & Spa in Florida 

Bij Little Palm Island Resort & Spa in Florida, heb je de keuze om voor een intieme bruiloft te gaan of het hele eiland exclusief af te huren. Daar hangt wel een prijskaartje aan dat begint bij 175.000 dollar. Dat is wel inclusief transfer van jullie gasten per jacht naar het eiland, dertig kamers voor een minimum van drie nachten en catering voor zestig personen. De organisatie ligt in handen van een professionele weddingplanner en ook naar de foto’s heb je geen omkijken. 

Trouwen in de McDonald’s 

Een bizarre trouwlocatie hoeft niet superduur te zijn. Een franchisenemer zag er wel markt in en bood al snel trouwpakketten aan vanaf 300 dollar. Het was zo’n succes dat de fastfoodketen dit nu in meer dan honderd filialen in Hong Kong en China aan biedt. De prijs is wel wat gestegen. 

Op de speciale McDonald’s Wedding Party pagina heb je de keuze uit verschillende pakketten. Het Happiness Party pakket is de goedkoopste optie. Voor 3000 dollar wordt de fastfoodketen omgetoverd tot trouwlocatie: van ballonnen tot tafeldecoratie. Aan het eten hebben jullie geen omkijken, want je mag hier tot 1000 dollar aan spenderen. 

 Trouwen boven een Big Mac Menu? In Nederland is het tot op heden nog niet mogelijk, dus met een vlucht naar Hong Kong kan deze bruiloft toch aardig oplopen in de portemonnee.

Trouwen in Zweeds Lapland

Plannen jullie een winterse bruiloft? Het Ice Hotel in Lapland geeft een geheel nieuwe betekenis aan jullie winter wonder wedding. Het hotel is misschien wel het beroemdste ter wereld en bied speciale arrangementen voor bruiloft. In het hotel vind je een prachtige kapel van ijs waar jullie elkaar het ja-woord kunnen geven. Tijdens de huwelijksnacht slapen jullie in een bed van ijs in een van de bijzondere themakamers. Het ijshotel is het gehele jaar geopend. Een winterse wedding is dus ook mogelijk in de zomer. 

Onder water trouwen 

Voor de bruid is het een mooi excuus om een tweede jurk aan te schaffen: trouwen onder water. Trouwen is een grote sprong in het diepe, maar met deze trouwlocaties wordt dat wel heel letterlijk. Onder water trouwen doe je op verschillende locaties over de hele wereld. Een aantal populaire onderwater locaties zijn Bali, Hawaii, Mauritius, Cayman Islands en de Bora Bora Lagoon in Polynesia. Op sommige locaties kan je de bruiloft zelfs afsluiten met een overnachting in een onderwaterhotel

Ben je toch op zoek naar een minder avontuurlijk locatie of iets dat binnen het budget past? Wat dacht je van trouwen in je achtertuin? In dit artikel vertellen we waar je op moet letten. Of zijn jullie juist op zoek naar een bijzondere locatie in het buitenland? Dan kan deze checklist houvast bieden. 






Gerelateerde producten

Bekijk alle decoraties/lopers in de trouwshop






Wachtwoord vergeten?

----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker