Haarstijlen zomerbruiloft

De zomer komt er weer aan en wat een fijn seizoen is dat! Vaak kunnen we genieten van een blauwe lucht & een heerlijke temperatuur, het perfecte seizoen om jouw bruiloft te vieren. Een zomerbruiloft biedt niet alleen veel mogelijkheden qua locatie (bijvoorbeeld heerlijk in de open lucht, aan het water of het strand), maar ook qua styling. Een bruiloft is een zeer speciale dag, waarvoor je graag alles goed geregeld wilt hebben; de jurk, make-up en natuurlijk mag een mooi bruidskapsel ook niet ontbreken. Er zijn talloze haarstijlen die jij kunt kiezen voor jouw bruiloft, zo kun je bijvoorbeeld gaan voor een knot, staart of vlechtwerk. Op een warme dag is het fijn wanneer je jouw haar op kunt steken, ben je toch meer van het losse? Dan zijn daar ook hele mooie & chique kapsels voor.

Zie jij door de bomen het bos even niet meer? Geen paniek! Wij hebben wat toffe zomerbruiloft kapsels voor je op een rijtje gezet.

Zomerbruiloft kapsels

De onderstaande kapsels zijn gemakkelijk zelf te creëren met behulp van een vriend, kennis of kapster. Daarnaast zijn er wat haarproducten die je nodig hebt om deze kapsels te creëren en ervoor te zorgen dat jouw haarstijl de hele dag mooi blijft zitten. Houd de volgende producten (eventueel) bij de hand:

  • Krultang (mocht je van nature geen krullen hebben).
  • Haarlak > hiermee zorg je ervoor dat jouw kapsel de hele dag mooi in model blijft zitten, daarnaast tem je er eigenwijze plukjes mee.
  • Glansspray > een glansspray zorgt ervoor dat jouw haar een prachtige glans krijgt, dit geeft een mooi glinsterend effect (vooral als de zon op je haren schijnt).
  • Elastiekjes > zorg naast ‘normale’ elastiekjes ook voor wat kleinere elastiekjes voor de smallere plukjes.
  • Schuifjes > schuifjes zijn een must bij veel haarstijlen, ze zorgen ervoor dat jouw kapsel de hele dag op zijn plek blijft zitten.
  • Eigen gewenste stylingproducten > gebruik wat je nodig hebt om jouw haar mooi in model te brengen.

Lage knot

Gemakkelijk te maken, maar heeft toch een prachtige klassieke uitstraling; de lage knot. Deze haarstijl is met verschillende haarlengtes te maken en gaat bijvoorbeeld heel mooi samen met een jurk met een diepe uitsnede op de rug.

Lage knot met een twist

Op zoek naar een uniekere versie van de lage knot? Ga dan voor deze knot met twist! Benieuwd hoe je deze variant maakt? Twist een lage staart een paar keer naar binnen en maak dan een knot met 2/3 van het haar. Twist het overige haar om de elastiek heen… et voilà.

Lage staart

De klassieke lage staart is in een handomdraai te maken, maar heeft toch al snel een ‘wauw’ effect. Maak wat krullen in het haar voor een mooie finishing touch. Wil je deze look iets unieker maken? Voeg dan wat kleurrijke bloemen toe in de staart voor een echte "summer vibe".

Half opgestoken

Hou je er meer van om je haar los te dragen? Er zijn talloze mooie haarstijlen waarbij je haar alsnog over je schouders hangt. Wij hebben het haar hier half opstoken en aan de zijkant van het haar een ‘twist’ en een ‘three stand’ vlecht gemaakt. Vervolgens hebben we een pluk haar om het elastiekje gewikkeld voor een mooie afwerking. Nog wat krullen in het haar en je bent helemaal klaar voor de ceremonie!

Hopelijk heb je wat inspiratie kunnen halen uit de verschillende haarstijlen. Ik wens je heel veel plezier tijdens de voorbereidingen en natuurlijk ook alvast met jouw bruiloft.

Geniet ervan!

 
Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met e-mail account

Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker