10 foto’s die iedere bruid moet hebben

Natuurlijk is het leuk om samen met jouw geliefde mooie foto’s te maken. Bespaar dus niet op de fotograaf. Een mooi aandenken van de grote dag is onbetaalbaar. Maar naast de foto’s met je aanstaande, zijn er nog 10 andere foto’s die iedere bruid moet hebben.

1: De jurk

Jouw trouwjurk verdient bijna net zoveel aandacht als jij. Het is daarom een geliefd rekwisiet van elke fotograaf. Vraag een fotograaf mee als je je trouwjurk voor het eerst gaat passen. Bij de perfecte match tussen jou en de jurk hoort een traan. Dit is een mooi moment voor de foto.

2: De schoenen

Schoenen zijn vaak een ondergewaardeerd onderdeel van de bruid. Stiekem loop je het liefst op die comfy slippers, maar je gaat dapper de hele dag door op hoge hakken. Dan wil je er ook wat aandacht voor. Dat kan! Zet ze op een mooie foto, want laten we eerlijk zijn: de komende tijd doe je ze echt niet meer aan. Hoe mooi ze ook zijn.

3: De ringen

De reden hoeven we niet uit te leggen, toch?

4: Het bruidsmeisje of -jongetje

Over de ringen gesproken, vergeet niet om het ringenmeisje of -jongetje op de foto te zetten. Er is namelijk een reden dat je juist hem/haar hebt gekozen. Het leukste moment om de foto te maken is als de ringen overhandigt worden.

5: De vader-dochter-dans

Dit speciale moment maak je maar één keer mee. Het is moeilijk om te zeggen voor wie het meer betekent, je vader of voor jou? Zorg daarom dat iemand dit moment vastlegt.

6: Tijdens de speech

Waarschijnlijk maak je het niet vaak mee dat er iemand voor jou aan het speechen is. Natuurlijk worden er kiekjes gemaakt van degene die aan het woord is, maar vergeet niet dat er ook een foto van jouw reactie gemaakt moet worden. Dit is een veelzeggende foto die je nog lang dierbaar zal zijn.

7: Je kapsel

Nog een ondergewaardeerd onderdeel van je outfit. Je gaat namelijk niet elke dag naar de kapper om je haar zo uniek te laten stylen.

8: Het wc-moment

Wat is een bruiloft zonder een beetje humor? Precies, het hoort erbij. Iedere bruid herkent deze struggle waarschijnlijk wel. Hoe kun je nou naar de wc gaan zonder de hele jurk te verpesten? Dit hilarische moment mag je best vastleggen. Zeker weten dat het een van de meest onvergetelijke foto’s is! Delen doe je natuurlijk niet met iedereen ;). Lees hier ook hoe je naar de WC gaat in je trouwjurk.

9: Het moment dat je weggaat bij je bruiloft

Na een prachtige dag is het op een gegeven moment laat genoeg om te gaan. Als jullie arm in arm weglopen is het tijd voor de fotograaf om een laatste foto te maken.

10: Do not disturb

De eerste nacht als man en vrouw blijft jullie sowieso wel bij, maar een aandenken is toch leuk. Houdt het subtiel door alleen het Do Not Disturb-bordje te fotograferen. Hier hoeft de fotograaf natuurlijk niet meer bij te zijn…

Welke van de bovenstaande foto’s staan in jouw album?







Gerelateerde producten

Bekijk alle foto-en-video/wegwerpcameras in de trouwshop


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met e-mail account





Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker