De 7 mooiste plekken voor trouwfoto’s

Een trouwfoto is een mooie herinnering aan jullie trouwdag. De fotograaf zal uiteraard de beste tips en tricks weten voor een mooie trouwfoto. Toch kan je zelf ook al wel aan de slag met dingen die je mooi vindt. De fotograaf zal hier namelijk zeker naar vragen! Hier staan de zeven mooiste plekken om trouwfoto’s te laten maken in Nederland.

1. Water

Water hebben we genoeg in Nederland, evenals mooie stranden. Trouwfoto’s bij het water zijn heel erg mooi. Zowel op het strand als bij een rivier krijg je hele leuke weerspiegelende effecten. Ook is het leuk om een bootje af te huren en daar romantische foto’s te laten maken.

2. Bos

Een bos is ieder moment van het jaar prachtig. In het voorjaar heb je prachtige groene bomen en in de herfst kleurt het helemaal oranje. Al die kleuren om jullie heen geeft jullie een schitterend effect omdat jullie dan heel goed opvallen. Zeker wanneer je kiest voor een witte jurk zal die combinatie je versteld doen staan.

3. Weiland

Een echte Hollandse foto. Midden in een weiland geven jullie elkaar een kus. Hoe prachtig is dat? Denk er eens aan hoe mooi jullie zullen opvallen in het midden van al dat groen. Misschien is het grappig om foto’s te maken in een weiland met dieren. Wat helemaal verbluffend is, is een foto maken in een weiland vol bloemen. Ook leuk om hier iets mee te doen in de foto. Laat je man jou een bloemetje geven bijvoorbeeld.

4. Kasteel

Om jouw enorme trouwjurk helemaal mooi uit te laten komen moet je foto’s maken in een kasteel. Nederland kent veel prachtige kastelen dus daar kan het niet aan liggen! Het kasteel geeft jullie foto een sprookjesachtig effect en is ook heel indrukwekkend wanneer jullie voor het kasteel staan. Maar ook in het kasteel kun je hele gave foto’s maken, bijvoorbeeld bij de grote kasteelramen.

5. Park

In een park kan je ook originele foto’s maken. Zo kun je bijvoorbeeld een wandeling maken door het park terwijl de fotograaf jullie fotografeert. Zo schattig! Op die manier krijg je hele spontane foto’s die niet heel erg geposeerd zijn. Maar ook poseren is natuurlijk een optie tussen het gras staand of liggend. Het is tenslotte maar net waar jullie voorkeur ligt.

6. Schattige dorpjes

Fietsend door een dorpje of vestingstad. Hollandser kan niet! Hoe tof is het als je achterop de fiets bij je partner zit en de fotograaf maakt ondertussen foto’s. Onderweg kom je vast heel veel leuke plekjes tegen voor een foto. Bijvoorbeeld een bruggetje, een pleintje of een oude straat.

7. In de sneeuw

Baal je ervan dat er sneeuw ligt op jullie bruiloft? Niet doen! In de sneeuw komt alles nog krachtiger naar voren. Je blauwe ogen zullen nog blauwer lijken en de foto’s zullen extra romantisch zijn omdat je dicht tegen je partner aan moet kruipen door de kou. Foto’s in een Winter Wonderland zijn een echte aanrader voor iedereen die een originele en krachtige trouwfoto wil!

Ben je nog niet overtuigd? Spreek dan eens met een trouwfotograaf. Hij kan jullie nog veel meer handige tips geven. Wanneer je wel overtuigd bent kun je het beste zo snel mogelijk je plannen doorgeven aan een fotograaf en bespreken of je voorkeuren haalbaar zijn!


Hoe waardeer je dit blog?   Stem nu

Gerelateerde producten

Bekijk alle foto-en-video/wegwerpcameras in de trouwshop


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met e-mail account

Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker