Cotton Rose - zangeres met gitaar en percussie

0 ervaringen

Contact

Cotton Rose  

Sfeervolle en vrolijke akoestische muziek met warmbloedige zang. Soms klein en intiem, soms uitbundig, altijd puur en uit het hart. Afhankelijk van de gelegenheid wordt er rustige achtergrondmuziek of meer uptempo repertoire gespeeld. Voor verschillende gelegenheden (zowel zakelijk als privé) en verschillende budgetten is er een passende bezetting:

Cotton Rose Solo: zangeres/gitariste voor huwelijksceremonies en korte recepties. Een karaktervolle zangstem en gitaarspel met een eigen singer-songwriter sound.
Cotton Rose Duo: zangeres/gitariste en zangeres/percussioniste, voor huwelijksceremonies en recepties, en kleine feesten. Beiden zingen solopartijen en ook tweestemmige zang neemt een belangrijke plaats in. De gitaar wordt aangevuld met percussie, dit maakt de muziek afwisselend en geschikt voor feestjes waar je gezellige muziek wilt horen maar waar een hele band te groot of te hard is.

Repertoire
Het gevarieerde repertoire in een akoestisch of 'unplugged' jasje zal bij jong en oud in de smaak vallen. Een mix van oude en nieuwe popsongs, romantische ballades, soulclassics, en een vleugje country: Cotton Rose geeft overal haar eigen (vrouwelijke) draai aan!

Huwelijksceremonie
Livemuziek geeft een exclusief en persoonlijk tintje aan je ceremonie, en bezorgt u kippenvel op een manier waarop een CD dat niet kan: tijdens de ruim 200 ceremonies die Cotton Rose al op haar naam heeft staan werd al menige gevoelige snaar geraakt. Alle details worden uitvoerig met u besproken zodat u op uw trouwdag rustig kunt ademhalen: u kunt vertrouwen op onze jarenlange ervaring.

Neem gerust contact op als u vragen heeft. Na het plaatsen van een optie is er de mogelijkheid langs te komen voor een kennismaking, en uiteraard met livemuziek (dit kan ook via Skype als u ver weg woont).
Graag tot ziens!


Trefwoorden:
achtergrondmuziek, duo, akoestisch, zangeres, gitaar, percussie, livemuziek, feest, bedrijfsfeest, personeelsborrel, huwelijk, bruiloft, trouwen, ceremonie, huwelijksceremonie, stadhuis, kerk, trouwmuziek, receptie, receptiemuziek, diner, Tilburg, Brabant
 

Foto's

  • Entertainment type
  • Gelegenheden
    Ceremonie, Feest, Receptie
  • Muziekstijlen
    60s, 70s, 80s, 90s, Country, Pop
  • Instrumenten
    Gitaar (akoestisch)
  • heeft eigen draaitafels?
    -
  • heeft eigen geluid?
    ja
  • heeft eigen licht?
    -
  • heeft eigen decor?
    -

Tarieven

Video's

Openingstijden en contact

maandag
-
dinsdag
-
woensdag
-
donderdag
-
vrijdag
-
zaterdag
-
zondag
-


Tilburg
Noord-Brabant, Nederland
Tel: 0610714328
Fax:
KVK-nummer:

Bruiloft muziek in de buurt van Tilburg


Alle trouwbedrijven in Tilburg » Schrijf een ervaring
Ervaringen met Cotton Rose - zangeres met gitaar en percussie Waardering - van maximaal 10 op basis van 0 ervaringen.




Andere bruidsparen lezen ook