BSS Events

0 ervaringen

Contact

BSS OP JOUW BRUILOFT?

Het zoeken naar een goeie deejay voor jullie bruiloft is eigenlijk zoeken naar een naald in een hooiberg. Tegenwoordig zijn er duizenden Deejays te boeken, die allemaal graag op jullie bruiloft willen draaien.

BSS Events levert uitsluitend Deejays met ruime ervaring. De Deejay kan hierdoor alle aanwezige generaties perfect aanvoelen. Het moet natuurlijk ook een feest worden voor jullie ouders (en ooms en tantes). Naast het feit dat onze deejays ruime ervaring hebben, leggen wij elke bruiloft schriftelijk vast d.m.v. een contract. Dit biedt jullie zekerheid voor de feestavond.

Wij maken uitsluitend gebruik van professionele apparatuur. Dit is voor ons een must. Het geluid moet perfect zijn en de lichtshow spetterend, maar deze mag niet storend zijn. Graag overleggen we met jullie over de exacte invulling van de apparatuur. Dit komt ook ter sprake op de afspraak vooraf. Hier nemen we jullie muziekwensen door, kijken wanneer er het beste opgebouwd kan worden en bespreken alle andere belangrijke dingen.

Jullie kunnen kiezen uit 2 standaard Shows met een vaste prijs. Bruiloft Show A kost voor een hele avond € 495,00 (excl. BTW) en Bruiloft Show B kost € 595,00 (excl. BTW). Hierbij zitten de evt. extra vervoerskosten niet inbegrepen.

Naast deze 2 Shows kunnen jullie ook kiezen voor een op maat gemaakte Show. Hier kunnen jullie denken aan een unieke lichtshow, geheel aangepast aan de locatie. Ook is het mogelijk om jullie bruiloft nog specialer te maken door het kiezen van b.v. een verlichte dansvloer, confetti bij de openingsdans, lasershow bij afscheid, een saxofonist / zanger / zangeres, etc.

Foto's

  • Entertainment type
  • Gelegenheden
    Feest
  • Muziekstijlen
    60s, 70s, 80s, 90s, Country, Dance, Disco, Feest, Hardrock, Nederlandstalig, Nederpop, Pop, Rock
  • Instrumenten
  • heeft eigen draaitafels?
    ja
  • heeft eigen geluid?
    ja
  • heeft eigen licht?
    ja
  • heeft eigen decor?
    ja

Tarieven

Openingstijden en contact

maandag
-
dinsdag
-
woensdag
-
donderdag
-
vrijdag
-
zaterdag
-
zondag
Gesloten

Thoornpolder 54
2134 WN Hoofddorp
Noord-Holland, Nederland
Tel: 023-5641790
Fax:
KVK-nummer: 34059911

Bruiloft muziek in de buurt van Hoofddorp


Alle trouwbedrijven in Hoofddorp » Schrijf een ervaring
Ervaringen met BSS Events Waardering - van maximaal 10 op basis van 0 ervaringen.




Andere bruidsparen lezen ook