FINCH discoteam

6 ervaringen

Contact

Als u zin heeft in een lekker feest, bent u bij FINCH discoteam absoluut aan het goede adres! Door het gehele land maar voornamelijk in de regio Utrecht verzorgen wij disco shows op bruiloften, schoolfeesten, bedrijfsfeesten en veel meer!

Wie?
FINCH discoteam is uw professionele partner in evenementen. Zowel voor sfeervolle en ingetogen feesten als voor zeer uitbundige feesten. Door jarenlange ervaring, het juiste (muzikale) inzicht, oog voor detail en vooral passie voor het vak bent u er met FINCH discoteam van verzekerd dat uw festiviteiten, hoe spectaculair of bescheiden deze ook mogen zijn, een succes zullen worden. We zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat het evenement uw gasten nog lang bij zal blijven… daar zit onze uitdaging!

Wat?
Wat u van ons kunt verwachten is een compleet verzorgde, professionele drive-in show waarbij de DJ non-stop muziek verzorgt. FINCH discoteam komt altijd met ervaren en representatieve allround DJ die wordt geselecteerd aan de hand van uw muzikale voorkeur. Vanzelfsprekend kunt u hiertoe van tevoren een muzieklijst samenstellen, tenzij u de muziek aan de kenner wilt overlaten. Ook de opstelling wordt volledig op uw wensen afgestemd, maar om het u gemakkelijk te maken is er een optimale set samengesteld waarmee u in de meeste gevallen uitstekend uit de voeten kunt. Zeker gezien onze gunstige prijsstelling (relatief goedkoop maar wel absolute kwaliteit) kunnen we u verzekeren dat u waar voor uw geld krijgt!

Bovendien zijn we in staat onze shows af te stemmen op uw themafeest, zoals apres ski, hollandse avond, 70's / 80's / 90's party, saturday night fever, dance classics, sms-party, carribean beachparty, enz. We hebben zelfs karaoke en vele extra's voor bruiloften in ons assortiment zitten. U kunt het zo gek niet verzinnen of wij regelen het... en als u het niet kunt verzinnen doen wij het wel!
FINCH discoteam is reeds naar grote tevredenheid ingezet op vele festiviteiten en is daarmee ook inzetbaar voor uw:

- Huwelijksfeest (zowel bruiloft als jubileum)
- Schoolfeest
- Studentenfeest
- Sportfeest
- Bedrijfsevenementen (bedrijfsfeest, personeelsfeest, receptie)
- Verjaardagsfeest
- Schuurfeest en tentfeest
- Buurtfeest
- en evenementen als carnaval, koninginnedag en oud en nieuw.

Waar?
Door haar imposante uitstraling, professionaliteit en goede muziek is FINCH discoteam een graag geziene gast in Utrecht en omgeving. De basis ligt oorspronkelijk in ‘home-town’ Harmelen (Woerden), maar met grote regelmaat wordt de drive in show ook elders binnen en buiten de regio geboekt om diverse festiviteiten tot een groots succes te maken. Eigenlijk zijn we door heel het land te vinden!

En verder?
Als u op zoek bent naar een goede drive in disco, bent u bij FINCH disc oteam dus absoluut aan het goede adres. FINCH heeft dan ook voornamelijk bekendheid verworven met haar discoshow, maar we doen meer dan feesten alleen. Vanuit zeer diverse invalshoeken is er ruime ervaring met de (totaal) organisatie van zowel bedrijfsevenementen als publieksevenementen. U kunt FINCH in alle fases van uw festiviteiten bij de organisatie betrekken en aan alle facetten van het evenement zal met de grootste zorg en perfectie worden gewerkt. Of het nu gaat om budgetbewaking of het complete uitnodigingstraject, wij nemen u de zorgen uit handen.

Neem gerust contact op voor meer informatie of boekingen.


Met feestelijke groet,


Wouter Vink
Uw FINCH discoteam contactpersoon


Contact
Via deze website of email.

K.v.K. Utrecht 20132150
BTW: NL176174424B01

Foto's

  • Entertainment type
  • Gelegenheden
    Feest, Receptie
  • Muziekstijlen
    60s, 70s, 80s, 90s, Dance, Disco, Feest, Hardrock, Jazz, Nederlandstalig, Nederpop, Pop, Rock
  • Instrumenten
  • heeft eigen draaitafels?
    ja
  • heeft eigen geluid?
    ja
  • heeft eigen licht?
    ja
  • heeft eigen decor?
    ja

Tarieven

Openingstijden en contact

maandag
-
dinsdag
-
woensdag
-
donderdag
-
vrijdag
-
zaterdag
-
zondag
-

Reiger 16
3481TR Woerden
Utrecht, Nederland
Tel: 0614890310
Fax:
KVK-nummer: 20132150

Bruiloft muziek in de buurt van Woerden


Alle trouwbedrijven in Woerden » Schrijf een ervaring
Ervaringen met FINCH discoteam Waardering 9.8 van maximaal 10 op basis van 6 ervaringen.

Lees alle 6 ervaringen




Andere bruidsparen lezen ook