Zangeres Nora Dalal

0 ervaringen

Contact

Nora is een ervaren zangeres met internationale podiumervaring. Als tiener zong ze het populaire refrein in de videoclip Doekoe van Def Rhymz tourde ze in 2001 tot en met 2003 met een meidenband door Duitsland. Nora werd landelijk bekend door deel te nemen aan het RTL 4 Programma Popstars the Rivals. Hieruit ontstond de meidengroep Raffish, waarmee Nora een aantal Top 40 hits scoorde. Na het uiteenvallen van Raffish gaat Nora op solo toer. Met een nieuwe producer wordt in Zweden een compleet solo album opgenomen. De solo single "Cuz I Like It" en bijbehorende videoclip brengen Nora's internationale allure perfect in beeld! In Nederland werkt Nora mee aan het Danceproject Captcha met o.a. de videoclip: Close 2 me.
Na een periode van bezinning realiseert Nora zich dat haar grootste passie schuilt in het performen voor live publiek. De begeleiding van piano, gitaar en saxofoon geven Nora de ruimte om haar complete stembereik te ontplooien en haar passie voor soul en jazz de ruimte te geven.
Uit liefde voor mooie ballads, jazz en soul is Nora solo, met pianist of met saxofonist actief op vele feesten, ceremonies en partijen.Hierin komen haar opvallend grote stembereik en entertainment kwaliteiten geheel tot zijn recht.
In 2011 heeft Nora meegedaan met The Voice Of Holland, waar ze in het team van Marco Borsato en de 1ste liveshow belandde.Momenteel is ze druk bezig met het schrijven van eigen liedjes en de muzikale omlijsting van vele feesten.

 

Foto's

  • Entertainment type
  • Gelegenheden
    Ceremonie, Feest, Receptie
  • Muziekstijlen
    80s, 90s, Disco, Feest, Jazz, Pop, Rock
  • Instrumenten
  • heeft eigen draaitafels?
    -
  • heeft eigen geluid?
    -
  • heeft eigen licht?
    ja
  • heeft eigen decor?
    -

Tarieven

Openingstijden en contact

maandag
-
dinsdag
-
woensdag
-
donderdag
-
vrijdag
-
zaterdag
-
zondag
-


Amersfoort
Utrecht, Nederland
Tel: 0634200354
Fax:
KVK-nummer:

Bruiloft muziek in de buurt van Amersfoort


Alle trouwbedrijven in Amersfoort » Schrijf een ervaring
Ervaringen met Zangeres Nora Dalal Waardering - van maximaal 10 op basis van 0 ervaringen.




Andere bruidsparen lezen ook