Moves Grooves Drive In Show

0 ervaringen

Contact

Mogen wij ons even voorstellen:

Moves & Grooves Drive-in Show is een professionele allround drive-in show met een grote passie voor muziek. We spelen in op de muzikale wensen van onze opdrachtgevers en hun gasten. En dat doen we al jarenlang met veel plezier. Wij verzorgen graag uw feest en doen ons uiterste om er een geslaagd evenement van te maken. Wij hebben altijd een passende drive in show; of het nu gaat om 50 of 500 gasten! Moves & Grooves kan aan vrijwel alle muzikale wensen voldoen. Wij "draaien" van mega Disco hit tot groovy Soul. Maar ook Top-40, House, Trance, Hardstyle, Hip-Hop, Rock, Nederlandstalig en nog veel meer!

Moves & Grooves vindt voor alle soorten feesten en evenementen een oplossing. Bij onze drive in shows wordt gebruik gemaakt van professionele licht- en geluidsapparatuur. We bieden onder meer 4 standaard opstellingen die - indien gewenst - voor een evenement kunnen worden aangepast of uitgebreid. Overige wensen kunnen we natuurlijk in overleg invullen. Voorbeelden van onze diverse drive in shows vindt u in ons fotoboek. Ook kunnen onze DJ's "los" worden ingehuurd om bijv. te draaien op apparatuur die op lokatie aanwezig is.

Moves & Grooves houdt rekening met de wensen van de gasten binnen de kaders zoals deze vooraf worden afgesproken met de opdrachtgever. Niets is vervelender als DJ's op een feest alleen draaien wat ze zelf leuk vinden. Iedereen kent wel een voorbeeld van een ongewilde polonaise op een feestavond. En mocht u uiteindelijk toch een polonaise willen, dan heeft Moves & Grooves daar ook de muziek voor !

Niets moet en alles mag. Het is per slot van rekening het feest van u en uw gasten en wij zien het als onze taak iedereen een onvergetelijke avond te bezorgen !

Foto's

  • Entertainment type
  • Gelegenheden
    Ceremonie, Feest, Receptie
  • Muziekstijlen
    60s, 70s, 80s, 90s, Blues, Country, Dance, Disco, Feest, Hardrock, Jazz, Nederlandstalig, Nederpop, Pop, Rock
  • Instrumenten
    Bongo, Drums, Gitaar (akoestisch), Saxofoon, Trompet
  • heeft eigen draaitafels?
    ja
  • heeft eigen geluid?
    ja
  • heeft eigen licht?
    ja
  • heeft eigen decor?
    -

Tarieven

Video's

Openingstijden en contact

maandag
-
dinsdag
-
woensdag
-
donderdag
-
vrijdag
-
zaterdag
-
zondag
-

Dorpsstraat 9
4033ew Lienden
Gelderland, Nederland
Tel: 0344-570620
Fax:
KVK-nummer: 30270669

Bruiloft muziek in de buurt van Lienden


Alle trouwbedrijven in Lienden » Schrijf een ervaring
Ervaringen met Moves Grooves Drive In Show Waardering - van maximaal 10 op basis van 0 ervaringen.




Andere bruidsparen lezen ook