Miss Nagine Events

0 ervaringen

Contact

Bij Compleet feest is het heel makkelijk om een goedkoop feest te organiseren.

Wilt u een goedkoop feest organiseren? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Een feest geven brengt altijd heel veel zorgen mee. Maar  niet bij Compleet feest. Wij leveren al een compleet themafeest voor een low budget prijs.

Low budget bruiloft

Voor uw bruiloft of trouwfeest hebben wij passend entertainment en als u wilt kan dit ook nog georganiseerd worden als een echt themafeest. Wat dacht u van een Dj inclusief drive in show, een buikdanseres en op de foto met een echte slang. Dit kan bijvoorbeeld in het themafeest 1001-nacht.

Maar er zijn nog meer mogelijkheden voor goedkoop trouwen

Als u kijkt onder de link themafeesten dan zult u zien dat wij beschikken over diverse themafeesten. Zo hebben we ook een echte Hollandse avond of een back to the sixties Rock and roll feest. En als u gewoon een “normaal” feest wilt kan dat natuurlijk ook. Kijk gerust rond en heeft u vragen neem dan contact met ons op. Wij hebben genoeg feest ideeën en kunnen voor u een goedkope bruiloft organiseren.

Verjaardagsfeest ideeën voor thuis of op locatie

Je verjaardag vieren mag best een keer uitgebreider. Met name als het je 16de verjaardag (sweet sixteen), 18de verjaardag of 50ste verjaardag (Abraham & Sarah) is. Speciaal voor die leeftijden hebben wij superleuke concepten in huis.

Sweet sixteen feesten inclusief all round female Dj die draait wat tieners leuk vinden van house, top 40, dance tot Nederlandstalig. Daarna nog met een echte slang op de foto (altijd leuk voor Facebook) En eindigen met een vuurspuwer die metershoge vlammen in de lucht blaast.

Verjaardags feest volwassenen Onze allround Dj is van alle markten thuis dus ook voor een geheel andere muziek smaak kunt u bij haar terecht. Liever muziek uit de jaren 60 of 70. Geen probleem. Onze Dj komt zelfs in aangepaste outfit naar uw feest. Mogelijkheid is ook om een heuse rock & swing dansgroep in te huren die een show geeft maar ook voor uw gasten een workshop verzorgt.

Een kinderfeestje thuis organiseren is heel handig met Compleet feest

De kinderen worden een gehele middag bezig gehouden. Bijvoorbeeld met een buikdans-workshop waarbij de buikdanseres op een leuke manier aan de kinderen leert hoe ze moeten buikdansen. Maar van te voren worden zij eerst geschminkt tot een mooie Oosterse prinses. Of krijgen ze nog een glitter tattoo op hun arm. Heel spannend word het wanneer zij ter afsluiting nog met een echte slang op de foto mogen!

Bedrijfsfeesten

Het organiseren van uw bedrijfsfeest kunt u ook aan Compleet Feest overlaten. Wij leveren entertainment/artiesten voor 50 tot 500 gasten. Een avondvullend programma met spectaculaire acts en shows. Een Feest dj met drive in show, een waterpijpen terras/lounge met Oosters gedecoreerde zitjes en tafeltjes. Haremdames, buikdanseressen, slangenbezweerders, schoenpoetser, waarzegster voor bijvoorbeeld een Oosters feest. Maar ook een Hawaii five O show met meerdere danseressen en een act met  vuur en zwaarden voor een piratenfeest. Volop keuze, en kunt u het niet vinden, neem vrijblijvend contact op voor meer feest ideeën.

Artiesten huren in alle soorten en maten

Wilt u zelf uw feest organiseren en zoekt u spraakmakende artiesten, zoek dan niet verder. Hier kunt u alle shows en acts ook apart van elkaar inhuren. Feest geven maar alleen een dj nodig, boek dan onze feest Dj Daffy inclusief drive in show. Korte zangset van een bekende look a like artiest, boek de enige echte Vader Abraham look a like. Liever een spannende show met vuur, glas, spijkerbed, buikdans of slangen huur Miss Nagine  in en uw feest zal zeker geslaagd zijn. Wij zullen er alles aan doen om van uw feest een geslaagd evenement te maken!

Foto's

  • Entertainment type
  • Gelegenheden
    Ceremonie, Feest, Receptie
  • Muziekstijlen
    60s, 70s, 80s, Country, Dance, Disco, Feest, Nederlandstalig, Pop, Rock
  • Instrumenten
  • heeft eigen draaitafels?
    ja
  • heeft eigen geluid?
    -
  • heeft eigen licht?
    -
  • heeft eigen decor?
    -

Tarieven

Video's

Openingstijden en contact

maandag
-
dinsdag
-
woensdag
-
donderdag
-
vrijdag
-
zaterdag
-
zondag
-

Laanderhof 15
5351 CM Berghem
Noord-Brabant, Nederland
Tel: 0412-212222
Fax:
KVK-nummer:

Bruiloft muziek in de buurt van Berghem


Alle trouwbedrijven in Berghem » Schrijf een ervaring
Ervaringen met Miss Nagine Events Waardering - van maximaal 10 op basis van 0 ervaringen.




Andere bruidsparen lezen ook