Favoriet

Romantische ideeën voor een trouwaanzoek

Wat is er nou romantischer dan een trouwaanzoek op een betoverende locatie? Wat dacht je van een aanzoek op een plek die betekenis voor jullie heeft? Misschien heb je nog geen idee op welke locatie je een aanzoek wil doen aan je geliefde. Op deze magische plekken weet je zeker dat je een volmondige ‘ja’ terugkrijgt!

Op vakantie

Zijn jullie romantisch op vakantie met z’n tweeen? Dan is dit de ideale gelegenheid om een aanzoek te doen. Bovenop de piste tijdens een skivakantie of aan zee tijdens een strandvakantie: het kan allemaal!

Door tekst

Ook leuk is een aanzoek via tekst. Met een beetje creativiteit of met gebruik van onze voorbeelden is dit helemaal niet zo moeilijk. Zie je de reactie van je geliefde al voor je wanneer je een van deze bijzondere manieren uit de kast haalt?

Kinderen

Hebben jullie samen een baby of ouderen kinderen? Of misschien een huisdier waar jullie allebei veel om geven? Maak hier gebruik van en betrek de kinderen en huisdieren bij het aanzoek!

Clichés

Het zijn misschien echte clichés, maar dat zijn ze niet voor niets. Locaties zoals de Eiffeltoren en Disneyland Parijs zijn de ideale plek om een huwelijksaanzoek te doen.

Op het dak

Ook bijzonder is een aanzoek ‘on top of the world’. Helemaal bijzonder maak je het aanzoek als je vooraf een romantisch diner op het dak organiseert.

Inspiratie

Door de tientallen voorbeelden heb je genoeg inspiratie voor een romantisch huwelijksaanzoek. Wil je weten wat er na het aanzoek volgt? Bekijk dan onze andere tips en artikelen over trouwen. Lees bijvoorbeeld dit artikel met tips voor het plannen van jouw bruiloft of gebruik onze checklist voor het plannen van een bruiloft.


Hoe waardeer je dit blog?   Stem nu
Gerelateerde productenBekijk alle decoraties in de trouwshop