30 inspirerende foto’s van tafels voor het diner

Het diner vormt een groot deel van de bruiloft en laat een belangrijke indruk achter op de gasten. Niet gek dat je het diner op een feestelijke manier wil presenteren en dat er best wat tijd in de organisatie kan gaan zitten. Op zoek naar inspiratie voor de aankleding van het diner? We hebben dertig inspirerende foto’s op een rijtje gezet van tafels voor het diner. 

Buitendiner

Wat dacht je bijvoorbeeld van een buitendiner? Je weet in Nederland nooit wanneer het weer roet in het eten gooit, maar met een back-up plan ben je overal op voorbereid en staat niets je plan in de weg. Helemaal bijzonder als je hier ook nog eens een leuk thema aan weet te hangen. Ga voor een thema dat echt bij jullie past. Wat dacht je van een zomers diner tijdens een bruiloft op het strand? Of een landelijk diner midden in de bossen?

 

Bloemen

Bloemen zijn een belangrijk element in de decoratie van de grote dag. De bloemen zorgen voor sfeer en met deze vorm van decoreren probeer je de juiste toon voor jouw bruiloft te zetten. Kijk maar eens naar de inspirerende voorbeelden hieronder.

Allure en romantiek

Moet de grote dag allure en romantiek uitstralen? Laat dit dan ook terugkomen bij het dekken van de tafel en de decoratie die je voor het huwelijk kiest. Denk aan lange tafels, met glimmende kleuren en veel glaswerk. Kijk hieronder maar eens naar de tafels die met veel zorg gedekt zijn.

Betoverende voorbeelden

Wij worden ook helemaal enthousiast van deze romantische, landelijke en betoverende voorbeelden hieronder. Bekijk ze allemaal en laat je inspireren door de betoverende elementen.

 Inspiratie

Op zoek naar meer inspiratie op het gebied van de catering voor de bruiloft? Lees hier hoe je zelf de catering kan verzorgen op je bruiloft. Ben je veganistisch? Bekijk hier waar je op moet letten bij het organiseren van een veganistische bruiloft.Gerelateerde producten

Bekijk alle decoraties in de trouwshop


Wachtwoord vergeten?

----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker