De origineelste DIY ringkussens voor op de bruiloft

Niets is leuker dan een extra persoonlijk tintje aan de bruiloft. Hoe je dat doet? Door zelf aan de slag te gaan met de aankleding. Wat dacht je van een zelfgemaakt ringkussen voor op de bruiloft? Een DIY ringkussen heb je zo in elkaar gezet en het is ook nog eens leuk om te doen! Op zoek naar inspiratie of originele ideeën? We hebben de leukste voorbeelden voor je op een rijtje gezet.

Het ringkussen wordt gebruikt om de trouwringen op te leggen. Ze zijn er in alle soorten en maten, maar het perfecte kussen vinden is niet altijd even makkelijk. Het moet passen bij de stijl van de bruiloft, maar ook bij de ringen. Je kan daarom het beste zelf met het ringkussen aan de slag. Je bent niet de eerste: kijk maar eens naar deze mooie voorbeelden.

Ringkussen op hout

Ga je voor een landelijke boerenbruiloft? Of hebben jullie gouden ringen? Dan komen deze het beste uit op een houten voorwerp. Ook nog eens makkelijk om te maken: je hebt alleen een stukje boomstam of hout nodig.

Klassieke ringkussens

Heb je een prinsessenjurk? Gaan jullie voor een traditionele romantische bruiloft? Dan zijn deze ringkussens een mooi alternatief. Maak het jezelf makkelijk en koop een wit kussen om deze vervolgens met allerlei materialen te versieren. Een beetje basiskennis van naaien en knutselen is vereist!

Ook leuk...

Een houten kistje waar je vervolgens het ringkussen in kunt opbergen.

Wij zijn ook fan van deze DIY ringkussens:

Inspiratie

Op zoek naar meer inspiratie voor de bruiloft? In ons online trouwmagazine vind je alles wat je nodig hebt. We houden je met alle liefde op de hoogte van de nieuwste trends, laatste weetjes en handige checklists. Zo word de organisatie van jouw droombruiloft een nog groter feestje! Wat dacht je bijvoorbeeld van deze tips voor een bruiloft op het water? Of deze handige how to: trouwen zonder stress.Gerelateerde producten

Bekijk alle ringkussens in de trouwshop


Wachtwoord vergeten?

----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker