Leuke foto-ideeën voor de bruiloft

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! En wat is er nou leuker dan het moment voor in de eeuwigheid vastleggen op een mooi plaatje? Je wil natuurlijk dat er geweldige, spontane foto’s ontstaan op deze magische dag. Wat dacht je bijvoorbeeld van een photobooth? Zo gaat het vastleggen van mooie herinneringen verder dan alleen de trouwshoot. We hebben de leukste en origineelste foto-ideeën voor de bruiloft op een rijtje gezet.

De photobooth is tegenwoordig helemaal hot en het zorgt voor leuke plaatjes. Het idee is simpel: duik met een paar bruiloftsgasten de verkleedkist in of zoek wat leuke accessoires bij elkaar voor een mooi kiekje. Gek doen en lachen is verplicht in het old-school fotohokje!

Klein budget

Heb je een klein budget? Dan hoef je niet bang te zijn dat dit idee niet voor jullie is weggelegd. Je kan het idee van een photobooth gemakkelijk nabootsen. Het enige wat je nodig hebt is een camera en leuk decor. Maak bijvoorbeeld een hokje van karton of ga aan de slag met overgebleven decoratiemateriaal. Zijn er kleine kinderen aanwezig op de bruiloft? Geef hen de taak om het hokje te versieren met verf en decoratiemateriaal. Zo heeft iedereen dubbel en dwars plezier! 

Inspirerende voorbeelden

Hieronder vind je een aantal inspirerende voorbeelden van een photobooth op de bruiloft. Heb je nog ergens oude lijsten liggen? In onderstaand voorbeeld gebruiken ze dit om een prachtige photobooth te maken. Wauw!

Accessoires

Heb je toevallig geen oude verkleedkist meer op zolder liggen? Geen probleem. Je kan gemakkelijk leuke accessoires maken of kopen voor in de photobooth. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze leuke tekstplaatjes, snorretjes en strikjes?

DIY photbooth

Wij zijn ook fan van deze leuke DIY-voorbeelden van een photobooth.

Pak groots uit

Wil je graag wat grootser uitpakken? Laat je dan inspireren door onderstaande voorbeelden.

Fotolijst

Een leuk alternatief voor leuke foto’s met de gasten is de fotolijst. Het ligt dicht in de buurt van de photobooth, maar is misschien nog wel makkelijker om te maken. Hang een fotolijst op een mooie plek en laat jullie namen en de trouwdatum erop zetten. Vervolgens nemen jullie met alle gasten plaats in de fotolijst voor een leuke en speelse groepsfoto. Zo hebben de gasten ook een leuk aandenken aan de dag. Je kan er ook voor kiezen om deze foto’s vervolgens in een gastenboek te plakken. Laat er een leuke huwelijkstip bij zetten en jullie hebben een mooi aandenken.

Polaroid guestbook

Ook leuk en makkelijk: het polaroid gastenboek. Laat de gasten bij binnenkomst of halverwege het feest een foto maken met een polaroid die zij vervolgens in het gastenboek kunnen plakken. Ook leuk: laat de gasten de foto’s ophangen aan een waslijn. Het ziet er niet alleen leuk uit, maar het is ook een mooie herinneringen die verder gaat dan tekst. Leuk om vervolgens in je huis te hangen als blijvende herinnering aan deze prachtige dag.

Benodigdheden polaroid guestbook

Het enige wat je nodig hebt is een polaroid camera en een plek waar de foto’s kunnen hangen of waar de gasten de foto’s in kunnen plakken. Kijk maar eens naar onderstaande inspirerende voorbeelden.

Silhouette

Wil je een originele foto samen met alle gasten? Dan is dit de perfecte manier. Samen met de gasten neem je plaats achter een reusachtig wit doek. Hang het doek bijvoorbeeld bij een mooie boom en hang lichtjes in de boom voor een nog mooier effect. Helemaal speciaal wanneer jullie voor een echte buitenbruiloft gaan. Wanneer het donker wordt, kunnen er vervolgens prachtige foto’s getrokken worden. Dit idee is ook nog eens lekker betaalbaar. Je kan hetzelfde effect ook bereiken door een douchegordijn te hangen of een rol van je favoriete stof. Een echte eyecatcher wanneer je deze foto vervolgens thuis aan de muur wil hangen! 

Inspiratie

Ben je op zoek naar meer inspiratie? We houden je wekelijks op de hoogte van de laatste nieuwtjes, trends en tips. Bekijk bijvoorbeeld eens deze tien tips voor de zwangere bruid of bekijk onze special over een droombruiloft op Ibiza. Op zoek naar meer originele ideeën? Bekijk dan ons artikel met 20 inspirerende voorbeelden van plafonddecoratie op de bruiloft.Gerelateerde producten

Bekijk alle foto-en-video/wegwerpcameras in de trouwshop


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met e-mail account

Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker