De voordelen van een korte trouwjurk

De een houdt ervan, de ander vindt het niets. Een korte trouwjurk is op zijn minst typerend. Perfect als je niet van traditioneel houdt. En stiekem willen we allemaal wel die bruid zijn die nooit vergeten wordt. Daarom is het hoog tijd om de korte jurk eens wat meer aandacht te geven. Alle voordelen van een korte trouwjurk op een rijtje.

1. Het is praktischer

Je hoeft niet bang te zijn dat je struikelt over die lange lappen stof. Een korte jurk is praktischer. Daarnaast is het ook handig als je trouwt tijdens de zomer. Of in het buitenland. Het voelt een stuk koeler aan. Naar de wc gaan is ook geen hindernisbaan meer!

2. De dansvloer is weer een optie

Met een lange jurk ben je toch enigszins beperkt op de dansvloer, alhoewel dit zeker mogelijk is. De minijurk maakt hier korte metten mee.

3. Het geeft je de kans om met je lichaam te pronken

Veel mensen zouden dat afgetrainde lijf van jou graag willen hebben. Je mag het daarom goed laten zien. Je trouwdag is één van de enige dagen waar je schaamteloos van jezelf mag genieten. Ga er dus helemaal voor!

4. Ook een korte jurk kan classy zijn

Velen denken dat een korte jurk sowieso niet elegant is. Dat is niet waar. Het ligt er natuurlijk wel aan hoe kort jouw jurk precies is. Zorg ervoor dat je jurk lang genoeg is om te lopen zonder bang te moeten zijn dat iemand meer ziet dan je wilt.

5. Het accentueert ook je schoenen

Hoe mooi die hoge hakken van jou ook mogen zijn, onder een lange jurk zie je ze nauwelijks. En dat is jammer, want waarschijnlijk draag je ze niet dagelijks. Dit is bij een korte jurk niet het geval!

6. Je stapt af van de traditie

De een vindt traditie wellicht heel fijn, maar als je er niet van houdt is het fijn om je (geheel beschaafd) hiertegen af te kunnen zetten.

7. Het is vaak budgetvriendelijk

Je portemonnee stemt sowieso in met een korte jurk. Vaak zijn deze namelijk goedkoper, ze hebben immers ook minder stof nodig. Dat is natuurlijk niet altijd het geval. Een goede budgetjurk kun je in bijna elke trouwzaak vinden.

8. Het geeft je accessoires de kans om te stralen

De tijd dat alles om de jurk gaat is voorbij. Tegenwoordig kiezen steeds meer bruidjes ervoor om de look af te maken met mooie accessoires. Wil je ze extra onder de aandacht brengen? Kies dan een korte jurk.

Kijk ook eens in de trouwshop voor prachtige bruiloft accessoires.Gerelateerde producten

Bekijk alle kleding/jurken/trouwjurken in de trouwshop


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met e-mail account

Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker