De top 10 trouwlocaties van Noord-Brabant

Voor mooie trouwlocaties hoef je het helemaal niet ver te zoeken. Zijn jullie een Brabants stel en willen jullie trouwen op een mooie locatie? Echte pareltjes van trouwlocaties vind je in Noord-Brabant. Trouw op de meest natuurrijke plekken in de open lucht of ga voor een bijzonder kasteel. We delen onze tien favoriete trouwlocaties van Noord-Brabant graag met je.

Eeterij en Feesterij ’t Hofke

In het Brabantse Handel ligt de gemoedelijke Eeterij en Feesterij ’t Hofke. Wie een zorgeloze bruiloft wil, is hier aan het juiste adres. Of je nou op zoek bent naar een stijlvolle ceremonie, een spetterend avondfeest of een ongedwongen BBQ. In de sfeervolle tuin kunnen jullie elkaar het jawoord geven in een bourgondische ambiance.

Uiteraard is het op deze locatie mogelijk om alles naar wens te bespreken en in te laten vullen. Standaard zorgt de locatie voor stoelen voor de gasten, een overkapping en een spreekgestoelte voor de ambtenaar op de buitenlocatie. Ook zorgen zij voor een mooi boeket voor bij het trouwboekje en wordt de locatie aangekleed met bloemen.

Natuurlijk willen jullie een prachtige ceremonie in de open lucht, maar wanneer het weer roet in het eten gooit kunnen jullie altijd uitwijken naar de zaal. Hier is plek voor 40 tot 150 personen. In combinatie met de andere zalen is het zelfs mogelijk om dit aantal uit te breiden naar 200 gasten. In de tuin is plek voor maar liefst 400 gasten. Wie liever intiem wil trouwen, kan terecht in de kleine zaal. Deze zaal is geheel in Italiaanse sfeer en is geschikt voor een diner tot 40 personen.  

Herberg de Drie Linden

Ontdek de karakteristieke sfeer van het historische plaatsje Drunen tijdens een droombruiloft bij Herberg de Drie Linden. Deze locatie ligt op een rustige en gemoedelijk plek vlakbij de Loonse en Drunense Duinen. Handig, want zo kunnen jullie bijvoorbeeld gaan voor een bijzondere bruidsreportage in de duinen of samen met het gezelschap een duinwandeling maken.

Herberg de Drie Linden heeft veel ervaring met het organiseren van bruiloften. De organisatie denkt graag met je mee om er een bijzondere dag van te maken. Ga voor een sfeervolle ceremonie in de zaal of ga voor een zomerse receptie op het terras.   

Partycentrum Wijnand van Delft

Partycentrum Wijnand van Delft ligt ook in het Brabantse Drunen en is van dezelfde eigenaren als Herberg de Drie Linden. Dat zorgt ervoor dat jullie altijd hetzelfde aanspreekpunt hebben. Ook ideaal wanneer jullie de bruiloft op meerdere locaties willen vieren. Ga bijvoorbeeld voor een receptie bij de Drie Linden om de dag vervolgens af te sluiten met een diner en bruisende feestavond in het partycentrum. 

Wijnand van Delft ligt in een historisch pand op een prachtige locatie. De organisatie heeft veel ervaring met het organiseren van feesten en partijen. Wil je de hele dag hier vieren? Dan krijg je zelf een bruidstaart en vervoer in hun oldtimer Mercedes van het huis aangeboden!

Beachclub Sunrise

Beachclub Sunrise in Best is een plek waar jullie elkaar het jawoord kunnen geven met de voetjes in het zand. Deze bijzondere locatie biedt tal van mogelijkheden. Wat dacht je van een bijzondere ceremonie op het ponton of een spetterend feest in de Buddha Lounge? Na de huwelijksceremonie kunnen jullie de gasten uitzwaaien als jullie het terrein verlaten met de Loveboat.

Bij Beachclub Sunrise is er ieder jaar de mogelijkheid om alles over de locatie te weten te komen tijdens de open dag. Spreek verschillende bedrijven tijdens deze dag en ontdek de mogelijkheden op het gebied van decoratie, muziek, entertainment en eventuele huwelijksvoorbereidingen. Kortom: op deze locatie is het mogelijk om werkelijk alles uit handen te geven. Zo kunnen jullie tijdens de grote dag vooral genieten!

Bar Bistro de Brouwketel

Bar Bistro de Brouwketel ligt in het Brabantse Escharen. In de omgeving staat deze plek al jaren bekend als de plek om een feest te organiseren. De locatie ligt niet alleen centraal, maar beschikt ook over een grote eigen parkeergelegenheid. Door de jarenlange ervaring helpt de organisatie jullie graag op weg om een droombruiloft te verwezenlijken.

Een recensent zegt op Toptrouwen het volgende over de locatie: ‘wij zijn een jaar geleden getrouwd bij de Brouwketel en het is voor ons een fantastische dag geworden. Vriendelijk personeel, heerlijk gegeten, gewoon top geregeld. Iedereen was vol lof. Een echte aanrader.’

De drie verschillende zalen kunnen aan elkaar gekoppeld worden tot één zaal om vervolgens aan lange sfeervolle tafels samen met de gasten te dineren. De koks werken met de beste ingrediënten voor een relatief lage prijs. Na een overheerlijk diner kunnen jullie samen met de gasten een dansje wagen op de dansvloer!

Kasteel Henkenshage

Bij kasteel Henkenshage in Sint-Oedenrode ben je verzekerd van sprookjesachtige dag. ‘We kunnen als bruidsvervoer een koets met witte paarden of een klassieke auto regelen. Van huwelijksvoltrekking in de open lucht tot luxe overnachting in de bruidssuite en alles daar tussenin: wij verzorgen het.’

Op deze locatie vind je een prachtige binnenplaats met een nog mooiere kasteeltuin. Eenmaal in het kasteel zal je verrast zijn door de drie zalen. Ontdek de verschillende decoraties en de prinselijke ambiance. De zalen worden vervolgens helemaal naar jullie wens omgetoverd.

De ceremonie, de receptie en het aansnijden van de bruidstaart kan zowel binnen als buiten plaatsvinden. Bij mooi weer is een ceremonie op het romantische eiland binnen de grachten van het kasteel een echte aanrader. Dit is alleen mogelijk als jullie het huwelijksfeest compleet door het kasteel laten verzorgen.

Meer weten over het kasteel? Ontdek het in onderstaande video.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=N0NzV1JaLtU

Museum ’t Oude Slot

Museum ’t Oude Slot is gebouwd op de fundamenten van het Slot van de Heren van Zeelst. In deze 18e-eeuwse boerderij vind je een collectie volksprenten en regionale archeologische vondsten en objecten uit het vroegere leven in De Kempen. Je ontdekt het allemaal in de expositieruimtes, maar daarnaast is dit ook een prachtige locatie om te trouwen.

Wie in verbinding staat met de historie van deze streek, kan een unieke wending geven aan de trouwerij door hier te trouwen. Toch is deze locatie niet alleen voor stellen die zich verbonden voelen met de historie. Simpelweg trouwen in een prachtige historische boerderij? Dan is dit een locatie die jullie zeker moeten bezoeken. Na de ceremonie kunnen jullie heerlijk borrelen met het gezelschap in de museumtuin. In deze tuin staan verschillende beelden en er is een klein museumcafé.

Festival Bruiloft Biezenmortel

Biezenmortel is een landelijk gelegen gehucht in Noord-Brabant. Wie in festivalsferen wil trouwen, moet zeker eens overwegen om te trouwen bij de locatie van Festival Bruiloft. De organisatie stelt een prachtige boerderij ter beschikking met veel ruimte. De binnenlocatie is een onlangs gerenoveerde schuur waar veel oude elementen bewaard zijn gebleven.

Tijdens de bruiloft is het mogelijk om van alle ruimtes gebruik te maken. Ontdek de rondlopende schaapjes op de weilanden, geniet van een drankje op het terras of bewonder de paardenstal van de boerderij. Kortom: een unieke locatie om de hele dag te verblijven. Voor het echte festivalgevoel zorgt de organisatie voor rollende keukens. Ontzettend leuk want jullie kunnen zelf kiezen welk eten jullie de gasten willen aanbieden. Denk daarbij niet alleen aan een simpele hap zoals een pizza of een BBQ, maar ook aan curry, sushi, salades tapas en noodles.

Liever een sharing diner in de tuin van deze prachtige boerderij? Geniet aan lange tafels met het gezelschap van een mediterraans diner of ga voor een tapas diner op schalen. De organisatie kan jullie ook helpen met de styling en decoratie voor de bruiloft. Zij hebben verschillende pakketten en gaan ook graag met je in gesprek over het muziek en entertainment.

Kasteel Tongelaar

Kasteel Tongelaar ligt verborgen op een on-Nederlands stukje platteland. Ver van de steden en verkeerswegen ligt deze kasteelburcht die is omringd met prachtige boerderijen. Het lijkt hier haast alsof je op het Franse platteland bent. Het kasteel is onderdeel van het Landgoed Tongelaar en het is een officiële trouwlocatie.

Iedere woensdag en zondag is het kasteel geopend voor een lekkere maaltijd. Jullie kunnen dan de tijd nemen om eens een kijkje te nemen op deze locatie. Je zult dan niet alleen de prachtige ornamenten in het kasteel ontdeken, maar ook zal je versteld staan door de prachtige natuurrijke omgeving. Ideaal om een sprookjesachtige trouwshoot te plannen. De locatie leent zich uitstekend om een bruiloft geheel in festivalsfeer te organiseren.

Landgoed de Biestheuvel

Bij Landgoed de Biestheuvel is het mogelijk om alle onderdelen van de bruiloft op dezelfde locatie te organiseren. Naast de vier verschillende feestzalen beschikt dit prachtige landgoed ook over een natuurrijk buitenterrein. Ideaal om hier een betoverende trouwshoot te plannen, maar het is ook prachtig om hier de receptie te laten plaatsvinden.

Erg handig aan deze locatie is het grote aanbod aan zalen. Daardoor is er de mogelijkheid om de verschillende onderdelen van de bruiloft telkens in een andere ruimte te organiseren. De tafels voor het diner staan zo op tijd klaar en de dansvloer tijdens de spetterende feestavond kan meteen betreden worden bij aankomst.

Inspiratie

Op zoek naar meer inspirerende artikelen voor jouw droombruiloft? Toptrouwen.nl is niet alleen een handige partner bij jouw zoektocht naar de juiste leveranciers, maar helpt je ook op weg met het online trouwmagazine. Op onze blogpagina vind je uiteenlopende artikelen over trouwen en de organisatie van je bruiloft. Bekijk bijvoorbeeld eens de mooiste trouwlocaties op het strand van Nederland of laat je verrassen door deze

.Gerelateerde producten

Bekijk alle decoraties/lopers in de trouwshop


Wachtwoord vergeten?

----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker